antradienis, gegužės 30, 2006

labai pasiilgau jūros

viskas šiandien atrodo teisingai ir gerai. nors vienas Merfio dėsnis sako, kad jei situacija atrodo gera, vadinasi kažko nepastebite :)) reikės dar kartą paskaityti Merfio dėsnius :) šiaip ryte prisiminiau, kad pagrindinis intelekto požymis - jumoro jausmas. Tiksliau - saviironija. Jumoro apraiškų galima sulaukti iš protingųjų žinduolių ir paukščių, kartais, net iš žmogaus. Bet saviironija pasižymi tik reti individai. O prisiminiau tai prisiminusi, kad hotelio darbuotojai labai retai kada juokiasi ir dar rečiau juokauja. Na yra sarašiukas (sarašiukas rašomas su ą?):)))))) visiems suprantamu banaliu juokelių kurie visada apyvartoje. beje, prakalbus apie jumorą - norėčiuau dar kartą nusilenkti britams. neteko sutikti kitos tokios saviironijos ir sveiko jumoro apsestos tautos. :) Tiesiog šiandien tris valandas teko pabendrauti su busima nauja darbdave - bent pasijuokiau ir šiaip labai malonu :)
Vat pradėsiu naują karjerą - tvarkysiu turtuoklių namus :) jei jie neprieštaraus :)) pirmadienį jau pasakiau savo idiotiškame hotelyje, kad nebedirbsiu pas juos. Ačiu bet pakako. Vakar buvo bank holiday, ta proga pasirodo darbas nuo 9 val. spėkite iš trijų kartų kas nors tai pranešė? be manes dar debesis atlėkė - čia kas savaitę priimama dvi - penkios naujos kambarinės. Niekam neįdomu, kad nežinome jų tvarkos. O atėjus tau pasako - sėsėk ir lauk valandą. Nėr ko čia ateiti taip anksti. O paskui dar Kristina P. pasiskundė kad aš atėjus ant jos klykiau. Nerėkiau o klykiau. įsivaizduojate? sėdi sau Ferreira Kristina sau ramaii ofise, staika įšoku aš ir pradedu kykti. Niekam neįdomu, kad tai ji rėkė ant manęs, kai pasakiau, kad neparašyta neikur ie niekas nepasakė kad reikia ateiti nuo 9 val. :) paskui dar ji pamelavo, kad aš nesugrįžtu, kai ji pašaukia mane pataisyti to, ką negerai sutvarkiau :) tipo tyčia neateinu :) na aš vė; blogietė na ir gerai. svarbu netapti tokia Ferreira nes pačiai nuo savęs negera pasidarys. :) Buvo labai juokinga, kad tą dieną sudaužiau dvi taures ir susipjausčiau kokisu tris pirštus :) ofisas pakraupo kai atėjau pleistro trečią kartą - Ką tu darai??? Nu nieko.... :)
Ryte žiūrėjau kaip sakiau BBC filmą apie genų inžinieriją. Na ir didelis š. pasakysiu. Man susidarė vaizdelis, kad žaidžiama su dalykais, kurie pavojingi kaip atominė bomba. Prisižais su tais genais tai tikrai. Karvė, duodanti moters pieną... kažkas nžn kodėl man klaikaus. tipo išgelbėsime didžiasias pandas nes jos nesidaugina nes permažai jų liko. O kas jas išmokins gyventi kaip pandos o ne kaip žmonės? man atrodo reikia tiesiog susirūpinti tuo,kaip mes elgiamės, kaip augame ir kuo gyvename. Pandų galima ir dirbtiniu turėti - pliušinių pvz. jei jos būtų tikrai svarbios - jas būtų pasaugoję... Liudna aišku jei jos išnyks. Bet gaukime ko nusipelnome.
Juk jei viską gausime lengvai - taip ir nepradėsime branginti.
:)
Nesvarbu, kad mokėsime brangiai ir ne tik pinigais...

p.s.
pamiršau, kad norėjau pasakyti, kad pasiilgau jūros. kodėl būtent jūros? juk todėl kad pasiilgau....

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

This site is one of the best I have ever seen, wish I had one like this.
»

Anonimiškas rašė...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»

Anonimiškas rašė...

Nice colors. Keep up the good work. thnx!
»