pirmadienis, lapkričio 13, 2006

liūdnasis pirmadienis (kai norisi juoktis ir verkti kartu)

:) jis jau baigėsi, tas pirmadienis. savaitgalis buvo puikus tik tuom, kad sekmadieni galėjau niekur neiti (tik iki daržovinės nuvariau), gaminti skanius pietus (apiejo Lienka po darbo žiūrėti filmo) ir žiūrėti seną bet labai mielą komediją "Deja`vu".

šeštadienis... ėjome sveikinti Kolkos - charizmatiško personažo mūsų kompanijoje. Suėjo 18 vyrui. Kadangi jį pažystu ir kompaninuosi kartu (beje - vienas iš pačių originaliausių ir protingiausių kompanjonų) jau daugiau nei 2 metai - buva gerokai papiktinta jos ožėjimu. Bičas gražus ir labai protingas, superfantazija ir geraširdis. O darosi kažkoks savimi patenkintas ožys. Man kažkodėl labai norisi atspardyti šikną dviem bezdzionėm - turi jis dvi priekabas. Sesutės irgi rusės. Abi nei gražios (švelniai sakant) net protingos. Tik kaip ir Kolka turinčios labai turtingus tėvus ir dėl to įsivaizduoja kad esą kažinkas. Gražiomis įsivaizduoti jos net nebando, bet jaučiasi labai protingos ir abi keik tik gali lenda Kolkai į užpakalį - pataikauja, šokinėja aplink ir visaip anaip :) blogai tai tik dėl to kad jis dėl jaučiasi labai kietas. Ir akyse darosi loxu. Jei jis parodys nors kuriai nors iš jų daugiau palankumo (neduok dieve dar kažko daugiau :))) sesutes perkas viena kitai gerklę. Taip joms ir reikia. Bus tik gaila jei Kolka tikrai taps toks loxas kokiu jis kartais pavirsta dabar.... reikės duot į galvą.


Šiandien mano mielas klientas Kevin man pristatė savo berniuką :)) visdėlto jis gėjus tikrai (o Lina sako kad man pedikai vaidenasi) . Taip normaliai pristatė - It's my guy. Biški buvo juokinga. Šiaip tai galėjo geresnį susirasti tas tai tikrai. Bet gal tai meilė? Bet kuriuo atveju, jo vaikinas pas jį namie buvo pirmą kartą, vadinasi tie plėmai ant.... na nesvarbu :) Reikia pastebėti, kad nežiūrit piderastiškumo jis normalesnis žmogėnas už kai kuriuos normalius. :))

Mane semia prieškalėdinė nuotaika, jei stabteliu prie vitrinos - visada pagalvoju kam galėtų tikti tai ką matau ir kam norėčiau tai padovanoti. :) patikkit - esate visi apdovanoti jau ne kartą :)

Komentarų nėra: