ketvirtadienis, rugpjūčio 24, 2006

sniego sargyba....

snow patrol - taip vadinasi grupė, kurią galų gale susekiau... tiksliau sumedžiojau jų dainą, kurią nelabai seniai girdėjau ir nežinojau kas ją dainuoja... snow patrol - juos galima rasti http://www.myspace.com/snowpatrol - chasing cars :) vakar kai dirbau pas tokį nerealiai piderastišką pižoną, girdėjau ją per radiją. Truputį pasiknisau po internetą ir susiradau ne tik kas dainuoja bet ir pačia dainą... :)
Vakar ir dar kokią savaitę pavaduosiu kolegę pas tokį brituką labai gražiame name su trim labai gražšiom katėm :) kaip jau spejau pareikšti labai gėjiškai jau atrodo tas krasavedcas.. bet ko gero tik atrodo. O veltui - labai superinis bičas butų. Trupurį juokinga kad miegamajame ir svetainėje įrėmintos jo kačių nuotraukos. Ir akinančiai balti dantys atrodo juokingai. Netikiu kad tikrus dantis galima išbalinti iki tokio akį ržiančio baltumo. Aišku tai geriau nei pageltę kapliai... bet taip pat kraštutinumas :)
Viena persiškoji jo katė - tikra naminukė ir sekiotoja iš paskos, tačiau visai neturi jumoro jausmo :) nežaidžia bet moka pasiprašyti kad paimtum ją ant rankų ar paglostytum - labai miel aiš tikro. Kitos dvi katės katinai - labai gražūs rainiai, laksto po lauką ir nepatikliai -iūri į svetimus žmonęs. Britų rainiai labai gražus - jų kažkokie įpatingi dideli dryžiai atrodo kaip gražus ornamentas nat kailio :) (aš negaliu negaliu negaliu... niekaip negaliu atsiklausyti chasing cars....)

2 komentarai:

Linas J rašė...

Ar tu turi savo myspace puslapi :)?

welwet rašė...

na juk turiu seniai :) tik retai ten prisijungiu.. uzsiemusi as labai matote tipoooo... :)