sekmadienis, rugsėjo 24, 2006

lezbiete vienu momentu :))

na ... aš šaunuolė :) vakar geriau vyną ir alų labai atsargiai, stengiausi nerukyti daug (vistiek sūkiau nes taip reikia nors nenorėjau išties) ir šiandien jaučiuosi puikiai :)

vakar kaip monėjau buvo pirmasis anglų kalbos užsiėmimas. Mokslas bus iki naujų metų - 12 savaičių (įskaitant egzaminus) ir bus galima pratęsti po naujų metų. Tik iki naujako bus šnekamosios kalbos kursas o po naujų - rašyba ir gramatika. Tik kad likti kurse po naujų metų reikės gerai išlaikyti egzaminus (du) ir nepraleidinėti užsiėmimų. Pažadu.

grupėje maždaug 15 žmonių, du vaikinai ir trys skarotos musulmonės :)) labai labai skirtingi žmonės, bet visi draugiški ir man patiko ;) Kurso mokytoja - Dawn taip pat labai miela. Bet kitokiu dėstytojų čia net neįsivaizduoju. Viena iš užduočių vakar buvo pakalbinti kolegą ir papasakoti visiems apie jį. Aš garbingai apsupta dvieju grupės vaikinų - lietuvis sėdėjo iš dešinės o lenkas iš kairės :)) patekau i porą lenkui ir labai daug prisijuokem - labiausiai juokiausi paskui pamačius kaip skiriasi mūsų pasakojimai nuo kitų bendrakursių :) VISI pateikė duomenis apie šeimynine padėti, kiek turi vaikų, ką dirba sutuoktinis ar draugas, kokį teliką turi ir ką per jį žiūri ir pan. Aš su porininkų apsvarsčiau seną Lietuvos - Lenkijos klausimą kam priklauso Vilniaus kraštas, kiek kas išgeria alaus, kad golubki -> balandėliai ir panašius labai svarbius dalykus. pasirodėme kaip reta originalūs. :)) fainai - nes tas vaikinas turi visai neblogą jumoro jausmą ir man pasisekė kad pateko mano porininku.

Vakare susirinkau su draugais parke, paskui ėjome į pub'ą klausyti jazz'o o paskui su Liena išvažiavome namo (mes visai šalia gyvename). Pairodė kad aš pamečiau piniginę su banko kortele. Paskelbėme aliarmą, tačiau nespėjus užblokuoti paskambino iš baro nes rado mano vizitke piniginėje.
Žodžiu mes nusipirkome vyno ir keptu bulvyčių pakeliui ir nuėjome Camdene prie kanalo :) rajonas narkomaninis valkatinis bet labai mielas ir savas, naktis - iš baro išvažiavome pirmą... kažkoks ilgaplaukis metalistas lenkas pradėjo mane rimtai kabinti - jų kompanija gėrė netoliese ir jie eidavo sisioti į mūsų pusę :)) teko apsimesti lezbietėmis ir net truputį pasilaižyti kad atsikabintų :)) paklausėme ar jis nelezbietis? neiįsikirto... labai juokėmės :) kiti nebuvo tokie įkyrūs :)

Reikės važiuot pasiimti rastos piniginės. Buvo planas grybauti šiandien - Londono pakrašty pasirodo yra niekieno miškai kuriuose galima grybauti.
o gal Liena atvarys pas amne žiūrėti Masianios. mes abi ją mylim :)))

2 komentarai:

Linas J rašė...

Mane šeštadienį koks tai gėjus bandė pabučiuot... feee... O lezbietės - jėga :)

welwet rašė...

mes ne lezbiet4s jeiką :P aš beto sakiau, kad lezbės neatrodo atstumenčios vyrams ir net buna atvirkščiai - jei jie pornuxos su prisižiūrėję... nors didžioji dauguma lesbiečių abejotina ar jiems tikrai patiktų :) bro... nesibučiuok su pedikais :)