trečiadienis, lapkričio 15, 2006

modemo nugalėtoja :)

jomajo... jauciuosi lengvai išprotėjus ;) visa vakara knisausi su modemais ir internetais (du vnt. modemo ir du vnt. interneto) kol vienas modemas mire... tas kurio galėjau prisijungti :) iš nevilties ėmiau ir prisijungiau prie seno interneto provaidzerio su modemu, kurio negalėjau pajungti. at tik naujas provaidzeris nepasiduoda visdėlto padla. Aš jau nevilty - nežinau ką daryti. Laikau seną internet provaideri už laido nes liksiu be interneto, o atsisakyti negaliu nes jau trys savaitės neprisijungiu prie naujo neto... Laiškais susirašinėjame ... visdėlto konekšiną darau teisingai - va rezultatas.

Dar norėjau apsigirti kad nupirkau vieną labai gražią Kalėdinę dovanėlę - tokią gaus pati labai apsidžiaugčiau :) svarbaiuisa, kad ji idealiai tinka... nesakysiu kam :) čia juk siurprizas, aš tik pasidžiaugti norėjau. Nes į kailį nėra kam duoti - kol kas porą savaičių reiktų susilaikyti nuo dovanų pirkimo :) bet kad jos pasitaiko BŪTENT dabar ir BŪTENT tokios kokios pačios pačios... :) užtat škotiški kiltai nerealiai brangūs :) teks įjungti antrą fntazijos ir trečią fortūnos pagreitį - viską galima gauti, tik reikia gerai ieškoti. Gal dar galima rasti laiko ieškojimams? pasistengsim :)

einu į dušą, paskui palaimingai pažiūrėsiu kokį filmą gerdama kefyrą :D tik reikės nesidairyti į šonus, kad nematyčiau betvarkės, kurią šiandien vaidindama kompiuteristą padariau :) net seną kompą ant išsitraukiau :) o laidų laidelių... modemų, filtrų, instrukcijų, instalialiacinių CD...

Labanak :) ak tiesa, dar neištvėriau ir nusipirkau gėlyčių... :) man jų reikia labai

Komentarų nėra: