sekmadienis, lapkričio 26, 2006

aš tik dalelė interneto

tiesa apie malunsparnius... :) supratau kad tik bro1 mano blog'o lankytojų tarpe serga fantazijos sindromu :) arba bent nesivaržo pademonstruoti :) pažadėjau jam pasakyti kodėl vargšas tankas prieš aviacijos dieną perdažomas žyrdai :) jūs nežinote, kad malūnsparniai tai mirusių tankų vėlės?
Mirę tankai tampa malūnsparniais ir skraido danguje... :))P


šiandien labai palaimingai jaučiuosi sėdėdama namie. Šiandien man buvo viešai (na kai kam internetas tai nėra vieša vieta, ten susirenka mistiniai nickai kurie mažai ką turi bendro su gyvenimu, aš taip pat esu nickas. dažniausiai bunu nickas katiush`a) pareikšta kad mircas man galutinai išplovė smegenis, kad netrukus man reikės specialisto pagalbos ir panašei... :) todėl norėčiau perspėti jei šio žmogaus (negaliu visdėlto jo vadinti tik nicku ar slapyvardžiu - lietuviškai, bet jau iš pagarbos ir dėl mano pasikėlimo ir susireikšminimo, nes bendrauju tik su žmonėmis. ir net ne betkokiais:) iš tikro pagrįtos - čia skaitote psichopatės kliedesius.. kam jums tai?

a tik negaliu suprasti, kodėl toks protingas, taktiškas visapusiškai žavus tipas taip ilgai su manim bendrauja. Geras turbut begaliniai ir gailestingas man....

5 komentarai:

kallnas rašė...

ai snaigen..ir vel perdedi:)..na nesvarbu

welwet rašė...

as nenoriu daugiau su tavim ginchytis. Nepagalvoji kad is šono atrodai kiek kitaip? ir nemanau kad turi teisę mane užgaulioti. net jei aš tik nickas internete.

Linas J rašė...

Tai čia jau ir buvo atsakymas :)? O kodėl žydrai dažomi visgi?

welwet rašė...

na todėl kad: 1.labai dvasinga spalva; 2.kad tankas arčiau dangaus pasijaustu.... (čia atsakymas ir buvo :)P)

Anonimiškas rašė...

no shit