pirmadienis, birželio 05, 2006

kaip reikia atidarinėti New Zeland vyną :)))


ar pastabėjote, kad šiandien pirmadienis? Aš vakar užmigau bežiūrėdama filmą, kuris man patiko ir šiandien katik katik pažiūrėjau jo pabaigą vėl. nes neprisiminiau. :) Rusų filmas - Znaki liubvi. Man tikrai patiko. Kaip ir Nochnoj ir nievnoi dozor'ai. Tik butinai reikia pamatyti Dnevnoi dozor, kad suprastum viską, net jei Nochnoj dozor nepatiko. :) Rusai gamina nuostabius filmus ir rašo labai puikias knygas. Vat neteko ragauti rusiško vyno, užtat šiandien susigundžiau pamačius New Zeland vyną Matua Valley 2003, juolabiau kad buvo parduodamas už pusę kainos... tai vadinasi už keturis anglų pinigus. Beje, susitvarkiau kambarį kapitališkai ir net pasidovanavau pati sau buketą raudonų tulpių... žinau tikrai, kad jei laukti, kol koks vyragalis susiprotės padovanoti gėlių - nelabai patikima. Jis prirmiausia turi kažką prisidirbti kad susiprotėtų atsimazinti gėlytėmis. Arbą tai turi reišksti kad prisimena tavo gimo dieną (jinai pas ji penkiuose reminderiuose ir tik aklas ir kurčias nepastebėtų kelias dienas primenamo gimtadienio) blogiausių atvejų... ac.. palikime blogiausius atvejus. geriau pasidomėkite kaip aš atidarinėjau vyną... :/
su pižonka. kavą mėgstu gerti iš plono porceliano siaurų puodelių, kitus gėrimus iš taurių. Ir kažkodėl mėgstu, kai vynas būna užkimštas naturalaus pluošto kamščiu. Nežinau kodėl, man jis tada atrodo tikresnis ;)) NZ Matua Valley atrodė gan inteligentiškas vynas, 2003 metų gamybos rekomenduojamas gerti 2005/06 metais. Kai galų galia baigaiu tvarkytis ir galėjau "pelnytai išeiti" vakaro poilsio prie spalvoto Vajaus ekrano, pasiėmiau atidariklį ir žiūrėdama pramėgotą vakar filmo pabaigą, pradėjau lengvai sriegti jį .... kažkai keistai jis sriegėsi ir man kilo įtarimas, kad kažkas čia ne taip. :) na žinoma.... ;/ butelys su užsukamu kamštuku, kuriame aš užsižiopsojusi gražiai prasriegiau skylutę. va tau ir naturalus pluoštas.... bet vynas lengvas ir visai mielas.
dar turėčiau pranešti, kad ryt einu į naują darbą pirmą dieną. truputį bijau, nors žinau kad viskas bus puiku. Bijau tiesiog šiaip sau. Dar džiaugiuosi, kad gerb. brovienas maloniai krykštauja saulutėje nusibastęs biliakur o ne guli karantine (pas jjuos tulikas sugedo, po to jie sugadino gretimu pastatų tuoletus ir visas rajonas paskendo baisioje antisanitarijoje. o brovienas pardavęs sąžinę ir atsiskaitęs natūra, maudosi jūroje nes jam bank holiday).
na gal ir pakaks bifki čia rašyti, einu žiūrėti kompiuterio toliau :)
ryt bus graži diena, jei palinkėsite visiems gražių sapnių :)P

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Your website has a useful information for beginners like me.
»